خشک کن میوه و سبزیجات

آموزش کار با دستگاه میوه خشک کن

آموزش کار با دستگاه میوه خشک کن صنعتی

آموزش کار با دستگاه میوه خشک کن صنعتی بسیار مهم و حائز اهمیت است. تولید و فروش میوه خشک این روزها به یکی از کسب و کارهای بسیار موفق تبدیل شده است. به طوری که برخی از افراد با خرید میوه خشک کن خانگی نیز در این بیزینس قدم گذاشته اند. دستگاه میوه خشک صنعتی در مدل های مختلفی موجود بوده که هر یک دارای ساختار و قابلیت های مختلفی هستند. اما به طور کلی طرز کار با این دستگاه به یک شکل است. برای تولید میوه خشک باکیفیت و راحت لازم است تا به خوبی طرز کار با این دستگاه ها را بدانید. از این رو پیشنهاد می شود که تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

آموزش کار با انواع دستگاه  میوه خشک

پیش از توضیح در مورد آموزش کار با دستگاه میوه خشک کن صنعتی  بهتر است در مورد انواع میوه خشک های صنعتی توضیح دهیم. همانطور که در ابتدای مطلب به این موضوع اشاره کردیم، دستگاه میوه خشک دارای انواع مختلفی بوده که هر یک از مدل ها از نظر ظرفیت، نوع عملکرد، اندازه و…. با یکدیگر متفاوت هستند. با وجود این که خشک کردن میوه توسط این دستگاه ها به شکل یکسان است، اما ممکن است در برخی قسمت ها روش کار متفاوت باشد.

میوه خشک کن 300 کیلویی 60 کشو | گازی

به همین خاطر نیز برای یادگیری نحوه کار با دستگاه میوه خشک کن، لازم است تا دستگاه را خریداری کرده و به خوبی از مدل و مشخصات آن مطلع شوید. در فروشگاه گام صنعت مدل های متنوعی از دستگاه میوه خشک کن موجود بوده که کارشناسان گام صنعت می توانند در مورد نحوه کار با آن ها، شما را راهنمایی کرده و آموزش های لازم را ارائه دهند.

مطالب مفید:  راه اندازی کارگاه تولید میوه خشک

آشنایی با بخش های مختلف دستگاه میوه خشک کن

برای آموزش کار با دستگاه میوه خشک کن صنعتی به شکل بهتر و اصولی، در ابتدا باید با قسمت های مختلف این دستگاه آشنا شوید. در غیر این صورت نمی توانید از آموزش کار با میوه خشک کن بهره مند شوید. لازم است بدانید که قسمت بدنه این دستگاه بسیار از اجزای مهم میوه خشک کن را در خود جای می دهد. یکی دیگر از مهم ترین قسمت های میوه خشک کن های صنعتی، ترول ها بوده که در واقع همان سینی ها برای قرار دادن اسلایس های میوه هستند. البته که سینی ها تنها در دستگاه های مدل کابینی قابل استفاده هستند.

نوع دیگری از دستگاه های میوه خشک کن وجود دارد که به آن ها میوه خشک کن صنعتی نواری گفته می شود. برای این دستگاه ها به جای ترول یا همان سینی، از نوار نقاله میوه خشک استفاده می گردد. از دیگر قسمت های مهم میوه خشک کن صنعتی می توان به سیرکولاسیون اشاره کرد که متشکل از فن های معتددی است. این قسمت وظیفه دارد تا هوای دستگاه را به تمامی بخش های سینی یا نقاله منتفل کند. این باعث شده تا میوه به شکل یکسانی کاملا خشک شوند. سیستم کنترل نیز به سنسورهای دستگاه مربوط می شود و در فرایند خشک کردن نیز نقش مهمی را ایفا می کند.

میوه خشک کن 15 کیلوگرمی 12 سینی fg-11 | برقی

بررسی آموزش کار با دستگاه میوه خشک کن صنعتی

با توجه به این دستگاه میوه خشک صنعتی در طیف گسترده ای از مدل ها و برندهای مختلف به تولید می رسد، نمی توان آموزش کار با دستگاه میوه خشک را چه به صورت کلی یا جزئی ارائه داد. در حقیقت هر یک از مدل های میوه خشک شامل بخش های مختلفی بوده و ساختار کلی آن ها با یکدیگر متفاوت است.

مطالب مفید:  خشک کردن میوه با سرما بهتر است یا گرما ؟

به همین خاطر نیز لازم است برای طرز کار با این دستگاه، به دفترچه راهنما نگاه انداخته یا از شرکت فروشنده کمک بگیرید. در مجموعه گام صنعت آموزش کار با انواع میوه خشک کن های صنعتی به صورت کامل به مشتریان عزیز ارائه می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه کار با هر یک از دستگاه میوه خشک در فروشگاه ما می توانید با ما تماس بگیرید.

مطالب مرتبط : مدت زمان خشک شدن میوه ها در دستگاه خشک کن

جمع بندی

در این مطلب در خصوص آموزش کار با میوه خشک صنعتی توضیح دادیم. دستگاه های میوه  خشک کن شامل بخش های مختلفی بوده که از جمله آن ها می توان به سینی یا نقاله، واحد کنترل و سیرکولاسیون اشاره کرد. هر یک از این بخش ها وظایف مختص به خود را داشته و به شکل های مختلفی در دستگاه های میوه خشک کن قرار گرفته اند.

(امتیاز 3) - 5 /4.7

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =