تقطیر و عرقگیری

طرز تهیه عرق آویشن و عرق بهار نارنج با دستگاه

طرز تهیه عرق آویشن و عرق بهار نارنج با دستگاه

این روز ها همه به دنبال طرز تهیه عرق آویشن و عرق بهار نارنج با دستگاه عرق گیر هستند. در میان عرقیات گیاهی این دو مدل بیشترین طرفدار را دارند. چرا که دارای خواص بسیار بوده و می توانند به بهبود بسیاری از بیماری ها کمک کنند. شاید در زمان گذشته نیز تولید عرق بهار نارنج و عرق آویشن امکان پذیر بود. اما روش های سنتی به زمان زیادی نیاز داشت و در نهایت نیز این محصولات با کیفیت کافی تهیه نمی شدند. اما در حال حاضر تولید عرق آویشن و بهار نارنج با عرق گیر بسیار راحت شده و می تواند برای تهیه عرق گیاهی باکیفیت بسیار بهتر و متفاوت تر باشد. اگر شما نیز طرز تهیه این عرقیات را نمی دانید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه عرق آویشن با دستگاه

برای طرز تهیه عرق آویشن و عرق بهار نارنج با دستگاه بهتر است طرز تهیه هر یک از این محصولات را به صورت جداگانه توضیح دهیم. نحوه عرق گیری با دستگاه عرق گیر این گیاه به این صورت است که مقداری از برگ، ساقه یا گل را درون دستگاه ریخته و سپس به مقدار کافی آب را اضافه می کنیم، در ادامه این فرایند دستگاه شروع به کار می کند و عمل عرق گیری انجام می شود. دلیل مقاومت این دستگاه در برابر عوامل محیطی، مرغوب بودن جنس دستگاه است که از استیل مرغوب ساخته شده است.

مطالب مفید:  راه اندازی کارگاه عرق‌ گیری

خواص عرق آویشن

این گیاه از قدیم تا به الان به عنوان گیاهی دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. آویشن گیاهی معطر است که  آن در دوازده نوع متفاوت در ایران رشد می کند. گیاه آویشن در مناطق کوهستان می روید و به زبان محلی این گیاه کهلیک اوتی نامیده می شود. از آویشن برای رفع بوی بد دهان نیز استفاده می شود همچنین از زمان مصر باستان از این گیاه در حمام ها جهت خوش بو کردن آن مکان استفاده می کردند. آویشن گیاهی بوته ایست و برای عرق گیری آن باید از برگ ها، ساقه و گل آن استفاده کرد. عرق گیری آویشن به دو طریق انجام می شود( سنتی و صنعتی). استفاده از ظرف های مخصوص و گذر زمان چند روز برای این کار از روش سنتی است. در روش صنعتی با استفاده از دستگاه عرق گیر، در زمان بسیار کوتاه این کار انجام می شود.

طرز تهیه عرق آویشن با دستگاه عرق

طرز تهیه عرق آویشن با دستگاه عرق

طرز تهیه عرق بهار نارنج با دستگاه عرق گیر

در این بخش از طرز تهیه عرق آویشن و عرق بهار نارنج به بررسی تهیه عرق بهار نارنج با عرق گیر می پردازیم. همانطور که در ابتدای مطلب گفته شد، این محصول از محبوب ترین عرقیات گیاهی بوده که طرفداران زیادی دارد. تهیه این عرق گیاهی با دستگاه بسیار راحت بوده و در کم ترین زمان ممکن انجام می شود. برای این کار کافی است تا بهار نارنج را قطعه قطعه کرده به میزان مناسب داخل دیگ دستگاه تقطیر بریزید. سپس دیگ آب را نیز با نسبت به دو بر یک با گیاه پر کرده و دستگاه را روشن کنید. بدون شک هرچه گیاه بهار نارنج تازه تر باشد، عرق به دست آمده نیز کیفیت بهتری خواهد داشت.

مطالب مفید:  نحوه استفاده از دستگاه عرق گیر

مزایای دستگاه عرق گیر بهار نارنج:

  • جداسازی مایعات مختلف از یکدیگر
  • تولید در ظرفیت های متفاوت
  • جنس بدنه استیل زنگ نزن
  • قابل استفاده برای عرق گیری گیاهان دیگر

خواص عرق بهار نارنج

گیاه بهار نارنج از گیاهانی با طبع بسیار گرم است. این نوع گیاه از جمله گیاهانی است که هم شکوفه و هم گیاه آن، قابل استفاده است. عرق گیاه بهار نارنج سرشار از ویتامین هایی از قبیل ویتامین(b.c.d) است. به دلیل خواص دارویی بسیار بالای این گیاه، هر ساله جشنی با عنوان جشنواره بهار نارنج در شهر های ایران برگزار می شود که می توان گفت این جشن به سنتی در ایران تبدیل شده است. این گیاه را می توان درمانی برای بیش از چندین نوع بیماری دانست، مانند( میگرن، تشنج، ناراحتی معده، درمان استرس، مناسب برای درمان پوستی، ضد افسردگی، ضد سرطان، کوچیک کردن طحال، دفع صفرا، افزایش و تقویت مغز …)

طرز تهیه عرق آویشن و عرق بهار نارنج با دستگاه

طرز تهیه عرق آویشن و عرق بهار نارنج با دستگاه

از معایب این گیاه نیز باید اشار کرد که ممکن اگر استفاده آن زیاد شود ، دچار بی خوابی شوید.

دیگر عیب این گیاه امکان تداخل دارویی آن با دارو های دیگر است که لازم است قبل از استفاده آن با پزشک مشورت کنید. عرق گیاه بهار نارنج با استفاده از دستگاه عرق گیر، گرفته می شود.

نتیجه گیری

در نهایت پس از آشنایی با طرز تهیه عرق آویشن و بهار نارنج با دستگاه عرق گیر ، باید بدانید که استفاده از هریک از این عرقیات دارویی ممکن عواقبی از قبیل تداخل دارویی را در پی داشته باشد. همچنین داشتن اطلاعات برای مصرف هر یک از آن ها طبق بیماری خود، بسیار حائز اهمیت می باشد ، برای مثال باید دانست که از عرق آویشن برای ( خوشبو کردن دهان، حمام ها و….) و از عرق بهار نارنج برای ( میگرن، تشنج، استرس و…. ) استفاده می شود. نحوه عرق گیری آن ها نیز نکته ایست که باید به آن اشاره کرد، زیرا این گیاهان باید با روش خاص خود با دستگاه عرق گیر، عرق گیری شوند.

(امتیاز 1) - 5 /5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 7 =